İzleyiciler

14 Ağustos 2013 Çarşamba

"DİREN MISIR"

Yıkılasın İsrail , enkazını göreyim.. Sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim !!!                                                                         

Dimyat şehri haçlılar tarafından kuşatılmışken Selehaddini Eyyubi`nin yüzü gülmüyordu. Bunu fark eden bir hadis talebesi ona tebessümün islam`da ne kadar önemli olduğunu anlattı. Selahaddin ona şöyle cevap verdi " Dimyatta Müslümanlar haçlılar tarafından kuşatma altındayken Allah\`ü Teala\`nın beni tebessüm ederken görmesinden utanırım" dedi. 

Ve bizler bugün işgal edilen hangi ülke için ağlayacağımızı ve ağıt yakacağımızı şaşırdık. İşgal edilen her bir islam toprağı yutkunamadığımız bir kördüğüm. Irak, Filistin, Afganistan, Çeçenistan, Suriye, Mali diğerleri ve şimdi de Mısır. Yaşanan bütün bu olumsuzluklara rağmen biz umutsuz değiliz. Bu ümmet güzelliklere gebe ve Rabiatül-Adaviye meydanı güzelliklere şahit olacaktır inşallah. 

Çünkü Mısır yiğitlerin dıyarı, Mısır şehitlerin mekanı Msır şehadetle tanışmış olan memleket, Mısır ümmetin en güzel azalarından bir aza. 

Ve ihvan`ül  Müslimin bugün kurulan sıradan bir kuruluş değil. Kuruluşu yıllara dayanan, bedeller ödeyen ve hala ödemekte olan bir kurum. Şehadet, zindan, sürgün, muhacerat bütün bu yollardan başarıyla geçmiş bir cemaat. Bizler ne sokak ortasında kurşunlanan İmam Elbenna`yı unuttuk, ne de darağacına giderken bile batıldan medet ummayan Seyyidleri. Bizler ne Abdulkadir Udeh`leri unuttuk, ne de isimsiz diğer yiğitleri. 

Ve şehadet yine Mısır`da dolaşmakta, zindanlar yine Yusufilerle dolmakta, meydanlar tekbirlerle inlemekte. Ya zafer ya da şehadet ikisinden birine talip Mısır`ın mücahid ve mücahide müslümanları. Diren Mısır diren, direnişi asla elden bırakma İslamla büründüğün iffetten vazgeçme zillete boyun eğme. Haklı davandan asla taviz verme. Özgürlük dediklerini yerle bir et. Onların özgürlük! dediklerine ne menem şeymiş be kardeş! Özgürlük adına bize yapmadıkları kalmadı. Özgürlük diye kana boyadılar yeryüzümüzü. Dumana bürüdüler gökyüzümüzü. Kirlettiklerini sansalarda ırzlarımızı ve bedenlerimizi, ama asla kirietemeyecekler ne fikirlerimizi ne de gerçek özgürlüğe dair hayallerimizi. 

VESSELAM DUA İLE RABBİM YARDIMCILARI OLSUN



  

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder