İzleyiciler

26 Aralık 2013 Perşembe

               BEBEĞİME NELER ALDIM TEYZELER

ARTIK TEHLİKELİ ZAMANLARI AZ DA OLSA ATLATINCA UFAK UFAK DIŞARI ÇIKMAYA BAŞLADIK CİNSİYETİMİZ BELLİ OLDU RABBİMİN İZNİYLE KIZIM OLUCAK :) EEE HER ANNE KIZ ANNESİ OLMAK İSTER AMA İNANIN BİZ CİNSİYETİ HİÇ MERAK ETMİYODUK BİLE YETERKİ SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT OLSUN NE ÖNEMİ VAR CİNSİYETİN...BİRDE BENİM ÇOK ZOR GEÇEN GEBELİĞİM OLUNCA CİNSİYET EN SON SIRADA İDİ...AHHH BİDE BENİM GİBİ PİMPİRİKLİ VARMI BİLMİYORUM AMA NEOLURRRRRR YORUM BEKLİYORUM 49 KİLO İLE GEBE KALDIM 5.AYIMDAYIM VE 4 KİLO ALDIM AMA KARNIM ÇIKMADI DIŞARIDAN BELLİ OLMUYOR HALA BEN KURUNTU YAPIYORUM YAAA KARNIM YOK BEBEĞİM SAĞLIKLI DEĞİLMİ VS....DİYE BEN EN İYİSİ ALDIKLARIMI GÖSTEREYİM UZATMADAN HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER..

BUNU HM DEN 15 LİRAYA ALDIM MİNİCİK BİŞEYY TAM DOĞDUĞUNDA GİYEBİLİR 
BUNUDA 1-3 AYLIK ALDIM MAYIS AYINA GELİCEK NASİPSE İNCECİK GİYİNİR KUZUM BUDA HM DEN 24 LİRA 
                                                         BUDA ARKASI TEYZELER
E BEBEKTE İNDİRİM VARDI CHİCCO ÜRÜNLERİNDE 12 LİRAYA PATİKLİ ALTI ALDIM 1.90 LİRAYA ÇITÇITLI BADİYİ
 
BU İKİLİ TULUMDA HM DEN İKİSİ 20 LİRA CİVARINDAYDI 
BU İKİLİ BADİLER LC WAİKİKİDEN 7 LİRAYA ALDIM İKİLİSİNİ
BUDA E BEBEKTEN CHİCCO 3 LÜ SET 19 LİRAYA ALDIM :) YANINDAKİ PEMBE ALTINDA EYÜPTE İ BEBEK MAĞAZASINDAN 1 LİRAYA..
BUDA E BEBEKTEN 35 LİRAYDI
E BEBEKTEN 5 LİRAYA ALDIM DÖKÜLMEYEN TABAK
ANNEANNEMİZDE MENDİLLERİMİZİ TIĞLAMIŞ :)
BABAMIZDA  BU UYKUCUYU ÇOK BEĞENMİŞ ALMIŞ ;) 
BANADA DUA EDİN TEYZELER OLURMU HEPİNİZİ ÖPÜYORUM 

4 yorum:

  1. Ay aldığın ciciler çok şeker.son aylarda sanki bebeğinin kokusu sinmiş gibi öpüp koklayacaksın onları:)) merak etme sen galiba narin yapıda birisin kilonda 49 muş yani o nedenle kilo almaya çok elverişli değilsin birde zayıf olduğun için pek çıkmaz karnın.zayıf kuzenlerimden biliyorum 6 aya kadar minicik göbekler çıkmıştı.ben 60 kiloyla hamile kalınca bide yedim durdum 3. Ayımda hamilelikler giydim.ilk 6 ay 8-9 kilo aldım sonra bolca yenilen şekerli gıdalardan sonra hamilelik şekeri çıktı ve şekeri kesince 3 ayda 3 kilo aldım toplamda 12 kilo aldım kızımda 3.200 doğdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım o son aylarıda hayırlısıyla atlatırız inan aldıklarımı gelip gidip şimdiden seviyorum :) az az çıkyı göbüşüm ama ben sabırsız hemen fırlasın istiyorum :)))))) öpüyorum kocaman senide o güzel kızınıda

      Sil
  2. Canım benim aldıkların cook cici, güle güle giysin insallah bebecik :))
    Ben de 48-49 kiloydum hamile kaldıgmda, simdi 7. ayı bitirdim, 10 kilo aldm.. ama hamileligim 5. aydan sonra belli olmaya basladı, merak etme yani zayıf oldugundan belli olmuyodur simdi, ilerde kocaman olur :))
    Hayırlısıyla bebisini kucagına alırsın insallah canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allah razı olsun tatlım rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım kocaman olurda göbüşüm ozman mutlu olurum :)

      Sil